Egy Új Kezdet

Úgy érzed, hogy több van Benned? Számolj le belső korlátaiddal és nyiss új fejezetet az életedben! Halogatás helyett haladás. Panaszkodás helyett cselekvés. Kiégés helyett kiteljesedés.

180 fokos fordulat, mindössze 2 nap alatt!

KÖVETKEZŐ PROGRAM: 2023. SZEPTEMBER 21-22.

Akár nehézségekkel kell szembenézz, akár ambícióid vannak és másra, többre, jobbra vágysz: itt az ideje, hogy kezedbe vedd az irányítást! Hogy reagálás helyett végre elébe menj a dolgoknak. Hogy panaszkodás helyett cselekedj: magadhoz ragadd a kezdeményezést és megteremtsd magadnak az életet, amire mindig is vágytál!

Lehet, hogy vágysz a sikerre, de nem érzed magadban az erőt. Esetleg tettél már néhány lépést, de elbizonytalanodtál. Legyűrtek a kapott pofonok, a belső kételyek. Akarom én ezt? Elég vagyok én ehhez? Mi lesz, ha kudarcot vallok? Mit gondolnak majd mások?

Lehet, hogy már most is sikeres vagy, irigyel környezeted. A felszínen megvan mindened, amire valaha is vágytál, mégis ürességet érzel legbelül. Boldognak kellene lenned, megelégedettnek – mégsem vagy az. Ami eddig hajtott előre abból mára kiment az erő.

A PROGRAM, AMI SEGÍT NEKED, HOGY SZINTET LÉPJ

Az EGY ÚJ KEZDET programmal útikalauzt kapsz a változáshoz. Teret és társakat. Eszközöket és támogatást. Készségeket és bátorítást. Stratégiát és tudatosságot. Időt – végre – önmagadra. Minden egyes nap egy kis pluszt, egy kis lökést az előrelépéshez. Hogy szintet lépve megteremtsd magadnak azt az életet, megvalósítsd azokat a céljaidat, amelyek számodra valódi értelmet és tartalmat hordoznak, és elhozzák Neked a kiteljesedés és boldogság érzését!

VÁLTOZTATNI EGY PILLANAT MŰVE!

Bár a változáshoz vezető út lehet hosszú években mérhető, maga a változás egy pillanat műve. A pillanaté, amelyben megszületik az elhatározás. Elhatározás, amit cselekvés követ. Cselekvés, ami új utakat nyit előtted.

Az EGY ÚJ KEZDET program abban segít, hogy életre hívd és megéld ezt a pillanatot – itt és most. Hogy ne legyen több halogatás. Hogy ne legyen több kifogás. Hogy ne csak kitűzd céljaidat és megtaláld az utadat, de le is gyűrd belső kételyeidet, a hezitálást, és végre határozott léptekkel elindulj azon a bizonyos úton!


Fedezd fel mi az, ami mozgat!

Mi az, ami éltet? Milyen az, amikor az elemedben vagy? Mi az, amit igazán élvezel? Miben hiszel? Mi az, ami számodra igazán számít az életben?


Tudatosítsd erősségeidet!

Mi az, amiben igazán jó vagy? Mi az, amit képtelen vagy abbahagyni? Mi az, amiben ki akarsz teljesedni? Mi az, amiben igazán jó akarsz lenni? Milyen emberré akarsz válni?


Szerezz eszközöket!

Sajátítsd el a módszereket, gyakorlatokat és megközelítéseket, amelyek előre visznek. Tedd életed részévé a szokásokat, napi szintű gyakorlatokat, amelyek révén túljutsz az akadályokon, amiken a legtöbben elbuknak. Alkalmazd és tedd ezeket életed részévé olyan szinten, ahol természetessé válnak, mint a lélegzetvétel!


Ismerd fel, hogy nem a körülmények foglya vagy!

Nem csak az számít, hogy milyen lapokat osztott az élet. A lehetőségeid és korlátaid nem határoznak meg mindent. Az akadályok nem leküzdhetetlenek. A külső környezeted pedig – bármennyire is csábító ezzel áltatni magad – nem irányít. Hacsak Te bele nem egyezel. A valódi irányítás a Te kezedben van. A kérdés csak az: élsz-e vele?

Korábbi résztvevőink így látták: https://www.mindbeat.hu/euk-ajanlasok/

Tudj meg többet rólunk és az Egy új kezdet tréningről is a program hivatalos weboldalán itt: Egy új kezdet

Bővebben a programról
Időpont és helyszín
2023. 09. 21. - 22. 09.00-17.00 Kiválasztás alatt

Jelentkezés a programra

Érdekel a program, de nem jó az időpont? Kattints az alábbi gombra és jelezd érdeklődésedet, hogy későbbi időpontjainkról értesíthessünk Téged!

Másik időpont érdekel

Helyszín megtekintése