Megújuló Energiák

Töltődj fel fizikailag, mentálisan és érzelmileg - emeld energiáidat egy eddig ismeretlen szintre!

VITALITÁS, ÉRZELMI ÉS LELKI EGYENSÚLY
2023. Október 26-27.

Nap mint nap fáradtan, kimerülten ébredsz? Úgy érzed elszállt belőled az erő? Már csak napi 5 kávé tart életben? Megcsapott a kiégés szele?

Mérd fel személyes energiaszintedet, és tedd Te is mindennapi életed részévé az energiáid megújítását leghatásosabban előmozdító szokásokat!

A mai felfokozott munkatempó mellett roppant könnyű belecsúszni egy negatív energiaspirálba. A növekvő munkaterhelésre válaszul csak egyre többet dolgozunk, egyre kevesebbet pihenünk, beáldozzuk magánéletünk jelentős részét, amiért pedig végül fizikai, mentális és érzelmi síkon egyaránt súlyos árat fizetünk.

De nem kell, hogy ez így legyen!

Energiánk összességében 4, egymást erősítő területről táplálkozik: Fizikai, Érzelmi, Mentális és Spirituális forrásból.

A teljesítményhez fizikai állóképesség, vitalitás kell, ez nem vitás. Mindez azonban mit sem ér, ha érzelemvilágod maga alá temet. Ha pedig mentálisan ezerfelé vagy és nem fókuszálsz, akkor elfoglalt lehetsz, de produktív nemigen. Nos, ha mindezt rendbe teszed, ráadásul amit csinálsz valódi meggyőződésből teszed, megállíthatatlan leszel!

A megfelelő rutinok egyszerű, de szisztematikus gyakorlásával mindezt egyszerűen és gyorsan rendbe teheted, és energiaszintedet eddig ismeretlen dimenziókba emelheted.

Segítségünkkel személyes energiaszinted felmérve mind a 4 területen megismerheted, elsajátíthatod és napi rutinod részévé teheted a konkrét lépéseket, melyek révén Te is kirobbanó energiaegyensúlyba, fenntartható csúcsformába lendülsz!

Itt az idő, hogy belevágj? Akkor kattints és ne tétovázz!

JELENTKEZEM!

2 napos programunk során:
  • Felméred a személyes energiaszinted alakulását meghatározó szokásaid jelenlegi szintjét Fizikai, Mentális, Érzelmi és Spirituális síkon.
  • Felfedezed közelebbről is a 4 energiaforrás működését és életedben betöltött szerepét. Tested: fizikai energiád és vitalitásod mértéke; Érzelmeid: energiád minősége; Elméd: energiád fókusza; Spiritualitásod: az elhivatottságodból, elkötelezettségedből fakadó energia.
  • Tested, fizikai energiád és vitalitásod: Váltsd ki az energiaszintedet aláásó rossz szokásokat és fektess le megfelelő alapokat az étkezés, mozgás és pihenés terén. Sajátíts el egyszerűen és hatásosan alkalmazható új gyakorlatokat, amelyeket Te is egyszerűen napi rutinod részévé tehetsz.
  • Érzelmi energiád: Ismerd fel milyen érzelemvilág jellemez most és ez hogyan hat ki rád? Hogyan változtathatsz ezen tudatosan? Hogyan érheted el, hogy belső érzelemvilágod innentől kezdve érted dolgozzon és ne ellened?
  • Mentális energiád: Tedd életed részévé a fókusz, összpontosítás és mentális jelenlét – mindfulness – egy teljesen új szintjét. Sajátíts el frissítő, energizáló és összpontosítást előmozdító, otthon és a munkahelyen is könnyen alkalmazható meditációs gyakorlatokat.
  • Spirituális energiád: Ismerd fel egyéni adottságaidat, elhivatottságodat és hozzájárulásodat, amely valódi célt és értelmet ad életednek. Ismerd fel, hogyan élheted meg mindezt jobban, többször, tudatosabban mindennapjaid során!
  • A fenti 4 területen megismered és elsajátítod az energiaszinted megújítását eredményesen előmozdító konkrét gyakorlati lépéseket, szokásokat és eszközöket.
  • Elsajátítod az új szokások tartós és hatásos gyakorlati bevezetésének 3 lépését.
  • Eltervezed mindazon konkrét gyakorlati lépéseket amelyek mentén az elkövetkező 3 hétben energiaszintedet egy eddig ismeretlen új dimenzióba emeled!

TOVÁBBI 21 NAP ONLINE TÁMOGATÁS

A 2 napos tréninget azonnali, napi szintű konkrét gyakorlati lépések követik, amelyek lendületesen visznek előre célodhoz. A programon megszülető elhatározásaid azonnal tettekké lesznek!

Gondoltad volna? Egy új szokás eredményes bevezetéséhez megfelelő fókusz, eltökéltség és tudatosság mellett mindössze 21 napra van szükség!

Mindössze 21 nap és úgy érzed, mintha kicseréltek volna!

Éppen ezért személyes áttörésed eredményes eléréséhez a programot követően napi szintű online támogatást kapsz tőlünk további 21 napon keresztül!

Online videók, otthon is könnyen elvégezhető gyakorlatok, vezetett meditációk, kiscsoportos konzultációk és személyes Results Coaching segít venni az akadályokat! Zárt csoportunkban ötleteket és erőt merítesz, saját példáddal pedig másokat inspirálsz!

TRÉNER: KISS JÁNOS BALÁZS

A személyes megújulás, érzelmi intelligencia és produktivitás témakörében évtizedek óta segítek embereknek egy jobb, teljesebb, sikeresebb és boldogabb élet megélésében. A közelmúltban találkozhattál is velem Megújuló Energiák online kihívásunkban, melynek kulcs koncepcióit ez a program mélységében dolgozza fel, hogy az a Te életednek is szerves részévé váljon.

Egészen döbbenetes, hogy tudatos fókusszal, mindössza napi néhány perc ráfordításával és a megfelelő módszerek alkalmazásával mekkora változást érhetsz el, kevesebb, mint egy hónap alatt! Nem csak az energiaszintedben elért fordulattal fogod meglepni magad, de azzal is, hogy mindez hogyan hat ki majd életed más területeire!

Szinte már látod is magad előtt? Helyes, akkor ne is hezitálj tovább. Csatlakozz és vágjunk bele!

Időpont és helyszín
2023. 10. 26. - 27. Kiválasztás alatt

Jelentkezés a programra

Érdekel a program, de nem jó az időpont? Kattints az alábbi gombra és jelezd érdeklődésedet, hogy későbbi időpontjainkról értesíthessünk Téged!

Másik időpont érdekel

Helyszín megtekintése