Időt kérek!

Avagy szabadulj meg a túlterheltségtől és szabadíts fel heti 10 órát arra, ami igazán számít!

HALOGATÁS HELYETT HALADÁS!

KÖVETKEZŐ PROGRAM: 2019. MÁJUS 11-12.

Ismerős az érzés, hogy

… egész nap meg sem álltál, mégis semmi értelmes dologgal nem végeztél?
… egyszerűen nem jut időd arra, ami igazán számítana?
… azt sem tudod hová kapj?
… egy perced sem jut magadra?
… ez így nem mehet tovább?

Ha igen, akkor jó helyen jársz! Van megoldás.

A túlélés érdekében legtöbben feladataikkal zsonglőrködve próbálnak meg nap mint nap egyre több dolgot belezsúfolni naptárukba. Ez egy vesztes stratégia, aminek roppant ritkán lesz produktivitás az eredménye. Ehelyett csak egyre fokozódó stresszt, túlterheltséget és kiégést eredményez.

Akármennyire is fájdalmas: a helyzet az, hogy egyre bővülő teendőid listája gyakorlatilag végtelen. Amiből egyenesen következik, hogy ha a fejed tetejére állsz akkor sem lesz soha elég időd ahhoz, hogy mindennek a végére juss.

Ahhoz, hogy kezelni tudd a túlterheltséget és visszaszerezd az ellenőrzést dolgaid felett, bizony meg kell hozz néhány tudatos döntést. Ki kell alakíts egy jó rendszert, ami áttekintést biztosít számodra és be kell vezess néhány egyszerű, de következetesen alkalmazott új rutint.
Mindezek együttesen fogják elhozni számodra, hogy figyelmedet és energiáidat végre a valóban lényeges területekre fókuszálhasd – megsokszorozva produktivitásodat.

2 napos programunk során a létező legjobb eszközökre és módszerekre szert téve, szakértő támogatás mellett alakíthatod ki saját egyéni rendszeredet, amivel végre úrrá lehetsz túlterheltségeden a legjobbat kihozva a rendelkezésedre álló időből. Az eredmény: kevesebb stressz, produktívabb és felszabadultabb mindennapok. A végén pedig rájössz, hogy az igazi titok sokkal inkább energiád, semmint időd megfelelő felhasználásában rejlik!

Egy gyakorlatorientált, átfogó programot kínálunk Neked, melynek során:

  • Felfedezed az időgazdálkodás egy új, produktívabb és felszabadítóbb megközelítését.
  • Felismered hogyan fókuszálhatod újra tevékenységeidet, hogy produktívvá és elégedetté válj.
  • Kialakítod és begyakorlod produktivitásodat megsokszorozó egyéni rendszeredet és szokásaidat – felszabadítva akár heti 10 órát arra, ami számodra lényeges.
  • Elsajátítod hogyan vedd elejét annak, hogy túl sokat vállalj.
  • Meghatározod áttörési céljaidat és az azok eléréséhez vezető utat.
  • Megismered milyen módszerekkel tudsz rendszeresen töltődni, hogy nap mint nap magas energiaszinten teljesíts.
  • Megérted hol tudsz igazán időt nyerni és hogyan érhetsz el többet úgy, hogy lassítasz a tempón.

Tréner: Kiss János Balázs

János a Mindbeat alapítását megelőzően a Dán központú Time Manager International magyarországi csapatának egyik vezető trénere volt. Az elmúlt 20 évben sokezer ember számára nyújtott személyes eredményességüket, produktivitásukat, kapcsolataikat és életminőségüket exponenciálisan javító tréningprogramokat. Ezek az exkluzív programok eddig kizárólag nagyvállalati megbízóink számára voltak elérhetőek, azonban az idei évtől kezdődően bárki részt tud venni nyílt programjainkon, aki fejlődni akar és szintet akar ugrani az életében.

Tedd 2019-et Te is a pozitív változás évévé!

Időpont és helyszín
2019. 05. 11-12. 09.00 - 17.00 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 25-26.

Jelentkezés a programra

Érdekel a program, de nem jó az időpont? Kattints az alábbi gombra és jelezd érdeklődésedet, hogy későbbi időpontjainkról értesíthessünk Téged!

Másik időpont érdekel

Helyszín megtekintése