Notice: Undefined variable: single in /home/egyujkez/public_html/wp-content/plugins/da-tests/da-tests.php on line 217
Személyes & Team Elvonulások - Mindbeat

Személyes & Team Elvonulások

Hozd ki a legjobbat magadból!

Aki már próbálta tudja jól: időnként visszavonulót fújni és elvonulni pár napra a világ zaja elől, hogy csak magunkra koncentrálhassunk már önmagában csodákra képes! Hát még ha mindezt egy csodálatos, festői környezetben tehetjük, és kiváló trénerek támogatásával merülhetünk el egy témában, amely aktuális élethelyzetünkre, a bennünket leginkább foglalkoztató dilemmákra, kihívásokra reflektál. Egy kis ízelítő magánszemélyek részére kínált tematikus elvonulásainkból:

 • Megújuló energiák – Fizikai, érzelmi, mentális és spirituális töltődés.
 • Társas kapcsolatok – Kapcsolataink és kommunikációnk egy új dimenzióban.
 • Mindfulness – Relaxáció és tudatos jelenlét életünkben.
 • Kiégés helyett kiteljesedés – Stresszelés helyett az élet, amire igazából vágysz.
 • Önismeret és identitás – Mondd, ki vagy? Mit, miért és hogy teszel? És mit is akarsz igazán?
 • Időt kérek! – Lényegvakság helyett lényeglátás, avagy így lesz az elfoglaltságból produktivitás.
 • Árnyékugrás – Emeld önbizalmadat egy új szintre!

Téged melyik érdekel? Vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy a következőről Te se maradj le!

Hozd ki a legjobbat csapatodból!

 • Valójában miért is létezünk? Mi a csapatunk, az üzletünk létezésének célja és értelme – a profiton túl?
 • Mivel foglalkozunk és mivel nem? Hogy határozzuk meg magunkat? Mi a fókuszunk? Milyen pályán játszunk?
 • Túl a hangzatos szavakon, milyen viselkedési normákhoz tartjuk magunkat egymás közt, ügyfeleinkkel, másokkal? Mit tartunk fontosnak, mit képviselünk?
 • Hogy leszünk sikeresek most és a belátható jövőben? Mi a stratégiánk?
 • Mi az elsődlegesen fontos itt és most? Az elkövetkező 3-6 hónapban mi a top 3 üzletileg kritikus, közös, meghatározó célkitűzésünk? Csapatként együtt mit priorizálunk?
 • Ki miben erős? Ki mit vállal? Miben működünk együtt? És egészen pontosan ki mit csinál?

Az általad vezetett csapatban a fenti kérdésekre vajon mennyire lennének egybecsengőek a válaszok?

Akár tetszik, akár nem, minden csapat hajlamos a széthúzásra. Ez elkerülhetetlen, hiszen esendő emberek alkotják. A félreértések, kavarások és kavarodások inkább a szabályt, semmint a kivételt jelentik. Akármit is mondanak, az emberek hajlamosak inkább követni saját egyéni és funkcionális céljaikat, semmint a közösen meghatározottakat. Ugyanakkor egy valódi csapatmunka kialakítása a vezetői csapatban különösen kritikus, mivel kommunikációjuk és példájuk meghatározó az egész szervezet számára. Ha a vezetésben nincs maradéktalan tisztánlátás és egyetértés a kulcsfontosságú kérdésekben, az a szervezetben fejetlenséghez vezet. Ahol pedig sikerül elérni, hogy mindenki egy irányba húzzon, az a szervezet megállíthatatlan lesz!

Az effajta kohézió megteremtése egy vezetői csapatban számos ezzel ellentétes korábbi tapasztalat ellenére sem egy elérhetetlen illúzió. Egymáshoz kapcsolódás, közös identitás, stratégiai tisztánlátás, hatékony kommunikáció, egyértelmű feladatleosztás és produktív együttműködés – mindehhez már akár egyetlen jól levezényelt elvonulás is erős alapot teremt. Egyetlen alkalom, ahol szembekötővel az erdőben bolyongás helyett valódi témákról, érdemi beszélgetések zajlanak. Például arról, hogy egészen pontosan milyen célokra is lövünk most és miért? Miért fontos az együttműködés közöttünk ahhoz, hogy ezek a célok teljesüljenek? Évente 2 ilyen stratégiai elvonulás pedig egy egészen új dimenziót nyit meg előttetek!

Te is érzed, hogy nagyon kellene ez? Akkor ne habozz tovább! Kérd ingyenes konzultációnkat és beszéljük át mi foglalkoztat, és erre milyen megoldást javaslunk Neked!

 

Térítésmentes konzultáció