Notice: Undefined variable: single in /home/egyujkez/public_html/wp-content/plugins/da-tests/da-tests.php on line 217
Results Coaching - Mindbeat

Results Coaching

Módszertanunk, a Results Coaching

‘Pozitív változások előmozdítása a gondolkodás javítása révén.’

A Results Coaching komoly ambíciók, személyes és üzleti áttörést hozó célok elérésében segít. A módszert Dr. David Rock fejlesztette ki a legújabb neurológiai kutatások tudományos felismeréseit ötvözve a pozitív pszichológia, a felnőttkori tanulás, a rendszerelmélet és a változáselmélet eredményeivel.

A Results Coaching az eredményesebb gondolkodást, és új felismeréseken alapuló új, eredményesebb gyakorlatok és szokások tartós kialakítását segíti elő. Fokozott tudatosság, reflexió, belátások és cselekvés révén pozitív változásokat mozdít elő az élet valamennyi területén.

A Results Coaching biztosítja, hogy a coaching során rövid idő alatt értékes új felismerések szülessenek, ezt követően pedig megfelelő folyamatok támogatják a valós, kézzelfogható gyakorlati változást. Ideális elfoglalt embereknek, és olyan szervezetek számára, amelyek előnyben részesítik az átgondoltan kialakított, hatékony folyamatokat.

Coaching módszertani partnerünk, a Results Coaching Systems, az    International Coach Federation egyik hivatalos ACTP coaching szakmai képző és minősítő partnere (Accredited Coach Training Programme). www.coachfederation.org

A Results Coaching Systems coach képzési programjai, melyek a Results Coach-ok szakmai felkészülségét világszerte garantálják, az International Coach Federation által akkreditált coach képző programok. www.resultscoaches.com

A Results Coaching folyamata és módszertani alapelvei

Önvezérelt tanulás

A Results Coaching folyamatában a ‘játékos’ kezében van az irányítás, felelősséget vállalva saját fejlődéséért. A coach inspirál, hasznos új perspektívákat nyit meg, hatásos folyamatot és megfelelő kereteket biztosít. A ‘játékos’ a tartalomra figyel: mélyrehatóan végiggondolja dilemmáit és megvalósítja, amit elhatároz.

Megoldási fókusz

Agyunk az alapján alakít ki új kapcsolatokat és beidegződéseket, hogy mire, milyen intenzíven és milyen gyakran irányítjuk figyelmünket. Túlzott mértékben problémáinkra összpontosítva agyunkban megerősödnek a negatív beidegződések, ezáltal csökkentve képességünket új jelentések és összefüggések, alternatív megközelítések, újszerű megoldások felismerésére. A coaching során a figyelmet mi elsődlegesen a megoldásokra összpontosítjuk.

Megerősítés

Az erősségek, lehetőségek, belső erőforrások és az elért haladás tudatosítása, elismerése az eredményes coaching szíve és lelke. A Results Coachok magas szinten felkészültek pozitív, megerősítő visszajelzések nyújtására, és új szokások autogén megerősítésére. 

Határok feszegetése

A Results Coach az áttörési célok elérése érdekében a ‘játékos’ gondolkodásának és teljesítményének határait feszegetve segíti a gyors és hatékony előrehaladást, útközben felismerve és elmozdítva a felmerülő gátakat.

Struktúra

A Results Coaching tisztán meghatározott struktúra és folyamat mentén halad. Mindig pontosan látható, hogy merre haladunk, hol tartunk, az egyes lépéseknél mik a teendők, és mindez hogyan illeszkedik mindez az elérendő célokhoz vezető folyamatba.

Felkeltettük érdeklődésedet?

Egy coaching folyamat igazán akkor eredményes, ha a módszeren túl a kémia is működik köztünk. A lenti gombra kattintva kérd térítésmentes konzultációnkat és ismerkedjünk meg személyesen is!

Térítésmentes konzultáció