Térítésmentes konzultáció

Tetszik, amit eddig láttál belőlünk? Úgy érzed, hogy segíteni tudnánk Neked? Akkor ne hezitálj, kérd ingyenes konzultációnkat és ismerkedjünk meg személyesen is!

Akár céges ügyfélként, akár magánszemélyként fordulsz hozzánk, ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk számodra. Ennek során az ismerkedésen túl közösen körbejárjuk a Téged jelenleg foglalkoztató kihívásokat, és felvázoljuk a lehetséges megoldási irányokat. Ha tudunk segíteni és Te is szeretnéd, ajánlatot kérhetsz tőlünk. Ha pedig ismerünk olyat, aki nálunk jobban ért hozzá, ajánlani fogjuk Neked. Így vagy úgy, Te mindenképp nyersz!

Kérd ingyenes
konzultációnkat!

Felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egy előre egyeztetett időpontban röviden átbeszélhessük személyes helyzetedet, céljaidat és tisztázzuk:

  • Milyen kihívásokkal nézel szembe? Mi az, amin változtatni akarsz?
  • Mit akarsz elérni?
  • Milyen lehetséges megközelítésekben és megoldásokban érdemes gondolkodni?
  • Mire érdemes odafigyelni?
  • Miben és hogyan tudunk Neked mi segíteni? Amiben nem tudunk, kit ajánlunk?
  • Kik vagyunk és mit érdemes tudni rólunk?

A fentieken túl természetesen bármilyen kérdésedre készséggel válaszolunk!

Ha beszélgetésünk alapján nem mi tudunk legjobban segíteni, jelezni fogjuk ezt Neked. Ha pedig kölcsönösen eloszlottak a kételyek, továbbléphetünk egyet.

A személyes konzultáció időtartama témától függően 30-90 perc. Helyszíne központi irodánk: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 25-26. Vállalati ügyfelek esetében külön kérés esetén irodádban is felkereshetünk.

Add meg elérhetőségedet és egy kollégánk máris felveszi a kapcsolatot Veled!