Notice: Undefined variable: single in /home/egyujkez/public_html/wp-content/plugins/da-tests/da-tests.php on line 217
Shift! BiteSize Learning - Mindbeat

Shift! BiteSize Learning

Ha változtatni akarunk embereink gondolkodásán és bevett magatartásán, akkor a valódi eredményekhez következetesen megtett kis lépések sorozatán át vezet az út! Az az idő rég elmúlt, amikor évente akár több alkalommal is napokra elengedhettük embereinket egy-egy tréningre, abban bízva, hogy majd csak ragad rájuk valami. Ilyenkor ráadásul a kézzelfogható, gyakorlati hasznosítás vonatkozásában az eredmények – a sokszor  kiváló értékelések ellenére – többnyire csalódást keltőek. Aki sokat markol, keveset fog.

Az üzletben ma gyors lépések, azonnali eredmények kellenek. Az embereknek pedig még az is nehezére esik, hogy másodpercekre elszakadjanak mobiljuktól, nemhogy napokat töltsenek el egy tréningen.

Fókuszált, szuperintenzív, gyakorlatorientált és életközeli Shift! BiteSize Learning módszertanunkkal garantáltan jobb eredményekre jutunk, kevesebb idő alatt – a költségekről nem is beszélve! Résztvevőink néhány óra alatt többet érnek el, mint mások néhány nap alatt. Hogyan érjük el mindezt? Tudj meg többet és tegyél próbára minket!

Módszertanunk a következő elemek ötvözetéből épül fel:

Shift! Workshop

Célja passzív készségek aktiválása, új készségek elsajátítása és az azonnali gyakorlati alkalmazás. Ezek rövid, fókuszált, dinamikus és energizáló, mindössze 90-180 perces (!) tanulási alkalmak, melyeket elfoglalt vezetők is könnyen beilleszthetnek naptárukba. Egy Shift! Workshopon az adott témában minden sallangot nélkülözve csak arra fókuszálunk, ami a leginkább számít. Egy-egy alkalmon 8-20 fő is részt vehet és tréning helyszínünkön, vagy megbízónknál helyben is megtartható. Járulékos költsége nulla, a kieső munkaidő költsége is jellemzően megtérül diszkrecionális erőfeszítés révén.

Amit a résztvevők kapnak:

  • 45-180 percnyi energizáló, inspiráló, gyakorlati tanulás, ahol a résztvevők sohasem ülnek és hallgatnak egyszerre 5 percnél tovább.
  • Régi problémák egy új megvilágításba helyezve.
  • Azonnal alkalmazható gyakorlati módszerek, tippek és eszköztár.

Shift! Tervezett Gyakorlás

Egy-egy workshopot Tervezett Gyakorlás követ, amelyet kreatív, kompetitív, gyakorlatias, munkába könnyen illeszthető feladatok alkotnak. Mindezek a tanultak azonnali alkalmazására és eredmények felmutatására késztetnek. A konkrét feladatok a résztvevők szempontjából kerülnek kialalkításra, számukra releváns fókusszal.

Amit a résztvevők kapnak:

  • A szervezet, csapat és résztvevők igényei mentén testreszabottan kidolgozott feladatokat.
  • A workshop végén rövid 15 perces eligazítást és egy általuk választott támogató partnert.
  • Folyamatos online közösségi támogatást, inspirációt és tapasztalatmegosztást, amely nagyban növeli az elkötelezettséget és elősegíti a tanulást egymás tapasztaltaiból.
  • Folyamatos konzultációs lehetőséget a trénerrel és egymással.
  • Egy konkrét, strukturált keretet a tanultak azonnali gyakorlati alkalmazására.

Shift! Booster

A workshopot néhány hét elteltével követő alkalom, mely segít tanulni saját magunk és kollégáink jó és rossz tapasztalataiból, és megerősíti az alkalmazás melletti elkötelezettséget. Megvalósítható egyéni, páros, vagy kiscsoportos group coaching formájában élőben, online, vagy akár telefonon keresztül.

Amit a résztvevők kapnak:

  • Egy fókuszált utánkövető coaching támogatást jellemzően 2-3 héttel a workshopot követően.
  • Alkalmat sikereik és dilemmáik megosztására és feldolgozására egy biztonságos, professzionális támogató közegben az eredményes gyakorlati alkalmazás sikerét megsokszorozva ezzel.

Shift! Action Learning

Opcionális kiegészítő 90 perces Action Learning Set igény szerinti témákban és gyakorisággal. Célja az elsajátított kompetenciák csoportos elmélyítése konkrét aktuális munkahelyi kihívások feldolgozása  kapcsán. A helyben a kollégáktól és a coach-tól kapott tanácsok és visszajelzések révén  mindenki tettrekészen térhet vissza munkájához,  a gyakorlati hasznosításhoz.

 

 

Térítésmentes konzultáció